20-03-14

VERGUNNINGSAVOND : NIEUWTJES, PLANNEN, ENZ... VOOR 2014 ( PART I )

Niettegenstaande de crisis die zich de afgelopen jaren meer dan waar ook laat gevoelen in de autosport, mochten wij toch 2 nieuwe gezichten verwelkomen op onze vergunningsavond.

 

HRS 2014 Mark van eyken.jpgDe eerste die op het appel verscheen in de Cafetaria van de Sporthal van Scherpenheuvel aan DEN EGGER was misschien niet toevallig Open Nederlands Rallycrosskampioen 2013  Mark VAN EYKEN

Mark liet in 2013 het EK voor wat het was en was enkel van de partij in het Nederlandse kampioenschap waar gij net als de voorbije jaren ook nu weer kampioen werd. In 2014 zou de garagist uit Haacht tot opnieuw wat meer in de rest van Europa willen actief zijn, maar een exacte kalender lag nog niet echt vast.

 

mark.jpg

 

hrs 2014 Glenn WOUTERS.jpgUit diezelfde discipline was even later ook Glenn WOUTERS van de partij met zijn vader Francois WOUTERS die als het even kan ook graag nog altijd even zijn race-overall aantrekt.  En als we de geruchten mogen geloven staat ook de derde generatie WOUTERS al klaar om straks de fakkel over te nemen. En of hij dan met verve zal doen mag alvast blijken uit onderstaande foto's toen de jonge BRECHT voor zijn 5de verjaardag zijn racewapen mocht uitpakken.

 

opvolging.jpg

 

643339268[1].jpgNog iemand die liever helemaal alleen in zijn racewagen zit is Dieter STRUYS

Hij gaat met zijn Formule Renault op de circuits van Zolder, Spa-Francorchamps en Croix en Ternois in Frankrijk telkens weer op zoek naar dat ene kleine detail waardoor hij zijn chrono's bij een volgende ronde telkens weer wat scherper kan stellen.  Dieter heeft ondertussen een recentere versie gekocht en hoopt daarmee zijn speelkameraadjes die jaar het nakijken te kunnen geven.

 

20120315---009---1618[1].jpg

 

 

slalom.jpgOok de Slalomrijders JOOST CUMPS ( midden)  en JEAN PAUL GEYSKENS ( rechts )zijn momenteel druk bezig met de opbouw van een nieuwe wagen ter vervanging van hun blauwe Citroen AX, waar één dezer zelfs een koper naar Diest afgezakt komt. Joost vreest dat hij de eerste wedstrijd in Oostende nog net niet zal halen, maar daarna is het wel de bedoeling dat het Diestse trio opnieuw van de partij is voor de rest van het kampioenschap. 

 

1[1].jpg

 

HRS 2014  Costermans Tim.jpgHRS 2014 Geyskens Tina.jpgBeide heren krijgen dit jaar het gezelschap van nieuwkomer Tim COSTERMANS die Gilles Torbeyns ( links op de groepsfoto hierboven ) komt vervangen als derde rijder voor 2014. Tweede nieuwkomer bij HRS TEAM is Tina GEYSKENS - de dochter van Jean Paul die zal plaats nemen in het co-zitje aan de zijde van pa JP.  Zij is meteen de jongste actieve lid van het HRS TEAM voor 2014 en laten we hopen dat met de komst van deze twee jonge nieuwkomers de trend in de goede richting is ingezet...

De andere - en naar jaarlijkse traditie ook nu blijkbaar het merendeel van de leden - worden na afspraak een andere keer verwacht op het secretariaat voor de verlenging van hun racelicentie.

Rest er ons enkel nog alle leden heel veel autosport succes toe te wensen voor 2014

 

01:31 Gepost door Chris | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

j'apprecie votre site internet et je me permet de mettre un lien vers le mien . n hesitez pas a visiter !

Gepost door: electricien paris | 21-02-15

De commentaren zijn gesloten.