24-01-14

VAS KAMPIOENENVIERING - Zaterdag 18.01.2014 - DEN EGGER SCHERPENHEUVEL

 

logoVVklein.jpgNa heelwat maanden van voorbereiding, vele vergaderingen, ontelbare mailtjes en evenveel GSM berichten en telefoontjes, was het dan eindelijk zover en mochten de zowat 250 VAS Kampioenen anno 2013 afgezakt komen naar DEN EGGER in SCHERPENHEUVEL.

Net als bij de voorgaande editie werden de genodigden vanaf de ruime parking doorheen een erehaag van wedstrijdwagens geleid naar de ingang van DEN EGGER, waar zij om 18.00 u verwacht werden voor de receptie.

 

DSCI5227.JPG

 

DSCI5225.JPG

Daar voorbij werden de genodigden verwacht in de Foyer waar een drankje en een hapje stond te wachten

DSCI5231.JPG

Na de receptie werd iedereen verwacht in de Rode Zaal waar de voorzitters van PAK Vlaams Brabant en van VAS en de lokale schepen van Sport Kris PEETERMANS, de aanwezigen een welkomstwoordje toespraken.

 

4.jpg

 

Daar op datzelfde podium stonden de bekers en troffeen de laureaten op te wachten. Iets origineels... ?? iets was we nog niet gezien hadden ... ??  Wel aangezien de organisatoren op zoek waren naar eens iets anders dan de zoveelste blikken pot en zij iets origineels wilden hebben, kwam HRS TEAM voorzitter Chris WOUTERS wiens vrouw in een kaarsenfabriek werkt, met de idee om de laureaten een blinkende kaars met een foto daarop te geven. Aangezien de meeste mensen doorheen het jaar meestal naar Scherpenheuvel afgezakt komen om er kaarsje te laten branden in de hoop op geluk en voorspoed, leek ons dat wel een leuk idee. 

 

1.png

 

 

10.png

12.png

13.png

Na het officiele gedeelte was er natuurlijk ook nu weer een surprise act die voor de nodige ambiance moest zorgen. En of dat gelukt is zal blijken uit volgende sfeerbeelden.

 

17.png

 

 

5.jpg

 

 

10.jpg

 17.jpg

6.png

 

21.png

5.png

DSCI5238.JPG

00:13 Gepost door Chris | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.