02-06-10

Zon 16 mei 2010 : Mark PIOT 5de op Eurocircuit in Valkenswaard ( NL )

Op zondag 16 mei werd op het Eurocircuit in het Nederlandse Valkenswaard de tweede manche van het kampioenschap Rallyracing gereden met aan de start twee piloten van het HRS Team.

piot face 1Na dubbelde pech voor Mark Piot zowel tijdens de trainingsdagen als in de eerste manche van het kampioenschap, haalde de man uit Rotselaar deze keer wel de finishvlag.

"Na tal van mechanische problemen is onze Sprinter eindelijk in orde. We pakten wel slechts de vijfde plaats, wat zeker ondermaats was, maar je mag niet vergeten dat dit voor mij in feite slechts mijn eerste wedstrijd van het seizoen was.  Vermist we tot op heden steeds met panne af te rekenen hadden, had ik nog net voldoende wedstijdritme en maakte ik nog teveel stuurfouten terwijl ik dikwijls de slechte lijnen uitkoos."

 mark piot  4 2010 2

Op 29 en 30 Mei ga ik van start in een autocross in het  Duitse Krautcheid en op 20 Juni is de volgende manche van het kampioenschap in Valkenswaard."

Teammaat Marc Vandenboom die datzelfde weekend zijn eerste wedstrijd van het kampioenschap reed, loodste zijn Toyota naar de 7de stek.

m vd boom actie

Volgende afspraak voor beide piloten op 20 juni op het Eurocircuit te Valkenswaard.

 

21:57 Gepost door Chris in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.