06-02-10

WOE 10.02.2010 = VERGUNNINGSAVOND 2010

V E R G U N N I N G S A V O N D    2 0 1 0


Als je de echte start van het nieuwe seizoen 2010 niet wil missen, zorg er dan voor dat u tijdig uw aanvraag voor een nieuwe vergunning in orde brengt.

Naar jaarlijkse traditie nodigen wij u daarom graag uit op onze jaarlijkse vergunningsavond :

 

*  Wanneer  ?                                         Woensdag   10 / 02 / 2010

* Aanvang                                              19.00u

*  Plaats van het gebeuren  ?                  Cafétaria - Sporthal Scherpenheuvel 


 sch  

Te bereiken via de nieuwe parking gelegen in de August Nihoulstraat , ter hoogte van de M. Janssenstraat ( zie plan hierboven )        

sch plan

 

Voor het medische luik van uw vergunningsaanvraag kan U diezelfde avond ook weer terecht in de gezellige wachtzaal van het medisch kabinet van Dr. VAN EMPTEN – erkend door zowel VAS als RACB – gelegen  Koophandelstraat  46   op wandelafstand van de Sporthal.

Om alles meteen nog diezelfde avond te kunnen regelen, vragen wij u dan ook om zeker uw pasfoto’s en de nodige fotocopies van onder andere uw palmares en/of de resultaten van vorig seizoen ,  van uw  laatste omloopattest en van uw vergunning 2009, niet te vergeten. 

Wij hopen U die avond alweer talrijk te mogen begroeten en wensen U langs deze weg alvast een succesvol autosportjaar 2010  toe.

Piloten die niet op deze vergunningsavond kunnen aanwezig zijn,  kunnen uiteraard altijd bij het clubbestuur terecht om een andere regeling te treffen.

Bel voor een afspraak dienaangaande naar één van volgende nummers :          013 / 774679  of  0472 / 386 240 of stuur een mailtje naar HRSTEAM@pandora.be 

Met autosportieve groeten,

 

Chris Wouters   

01:36 Gepost door Chris in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.